• Elke dag recente schilderijen
  • Ruim assortiment kunst voor aan de muur
  • Met zorg geselecteerde aanbieders

Balinese zonsondergang

Canvas 75 x 50 cm,
verschillende afmetingen verkrijgbaar

€ 103
Bestel nu

Verse rozenblaadjes

Canvas 90 x 60 cm, verschillende afmetingen verkrijgbaar

€ 96
Bestel nu

Janet Edens - You

Canvas 55 x 70 cm, verschillende afmetingen verkrijgbaar

€ 90
Bestel nu

Chinese Muur

Canvas 65 x 50 cm, verschillende afmetingen verkrijgbaar

€ 90
Bestel nu

Buddha met tekst

Canvas 75 x 50 cm, verschillende afmetingen verkrijgbaar

€ 109
Bestel nu

Canvas schilderijen van WerkAanDeMuur

Wilt u graag mooie en betaalbare canvas schilderijen? Dan bent u bij WerkAanDeMuur aan het juiste adres! U kunt gemakkelijk zoeken op bepaalde categorieën. Weet u dus al wat voor soort canvas schilderijen u wilt, dan kunt u gemakkelijk filteren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de categorieën: landschappen, natuur, steden, dieren en sport. Zoekt u naar canvas schilderijen in een bepaalde stijl? Dan wordt hier ook nog onderscheidt in gemaakt. Voorbeelden van soorten stijlen zijn:

  • Abstracte kunst
  • Moderne kunst
  • Stilleven
  • Expressionisme

Wanneer u nog geen idee heeft wat u precies wilt, en u zich graag wil laten verrassen door het enorme aanbod, kunt u ook eens kijken bij de bestsellers en canvas schilderijen die momenteel erg populair zijn.

Waarom canvas schilderijen van WerkAanDeMuur.nl

Tegenwoordig zijn er veel verschillende aanbieders van canvas schilderijen. Het voordeel van WerkAanDeMuur is ten eerste het ruime assortiment. U heeft keuze uit veel verschillende afmetingen. Daarnaast is WerkAanDeMuur in 2014 verkozen tot beste Nederlandse webshop in Wonen & Tuin categorie. U kunt hier dus canvas schilderijen verwachten van uitstekende kwaliteit en een goedde service. Heeft u vragen? Dan kunt u bij WerkAanDeMuur altijd terecht!

Niet alleen vindt u hier canvas schilderijen in diverse groottes, maar ook van veel verschillende kunstenaars. Bij Werk Aan De Muur vindt u canvas schilderijen van meer dan 1500 kunstenaars!. Welke stijl u ook zoekt, wij garanderen u dat u bij WerkAanDeMuur goed zit.

Klantenbeoordelingen van WerkAanDeMuur

Al vele gingen u voor en kochten Canvas schilderijen bij WerkAanDeMuur. Het is dan ook niet voor niks dat klanten veelal Werk Aan De Muur ervaren als uitstekend. Met een dikke 9 scoren ze ruim boven gemiddeld! Neemt u dus voor een ruim assortiment canvas schilderijen eens een kijkje en vindt het schilderij waar u naar op zoek bent in een handomdraai!