• Elke dag recente schilderijen
  • Ruim assortiment kunst voor aan de muur
  • Met zorg geselecteerde aanbieders

Tuinposter met bamboeframe

120 x 80 cm
Diverse formaten mogelijk, kies uw eigen foto!

€ 178.69
Bestel nu

Tuinposter met aluminiumframe

90 x 70 cm
Kies uw eigen foto!

€ 114.59
Bestel nu

Zelfklevende tuindoek

80 x 60
Bedruk u eigen foto, of een foto uit onze collectie.

€ 73.21
Bestel nu

Tuindoek met steigerhouten lijst

140 x 200 cm
Bedruk uw eigen foto of foto uit onze beeldbank. Diverse afmetingen.

€ 137.96
Bestel nu

Zwevend doek in tuinhoutenlijst

200 x 100 cm
Kies uw eigen foto, of een foto uit onze beeldbank!

€ 227.38
Bestel nu

Tuinposter

Is uw tuin toe aan vernieuwing, of zit u steeds maar te kijken naar een saaie tuinmuur? Dan is een Tuinposter ideaal! Met een tuinposter fleurt u de tuin binnen no time op en kunt u tevens een gezellige sfeer creëren. U kunt met zo’n poster alle kanten op. Naast veel bestaande posters, is er tegenwoordig ook de mogelijkheid uw eigen foto te laten bedrukken op een tuinposter. Heeft u bijvoorbeeld een super toffe foto gemaakt, of die ene leuke herinnering die u heeft vastgelegd. Dan bedrukt u deze tegenwoordig in uitstekende kwaliteit op een tuinposter.

Wat zijn de verschillende beschikbare frames?

Naast de tuinposter zelf, zijn er tegenwoordig diverse frames voor deze posters. Deze kan geheel gematchd worden met de rest van de tuin. Wij zullen een aantal soorten frames die u tegen kunt komen nader toelichten.

Bamboe frames:

De tuinposter heeft u een unieke uitstraling met een bamboe frame. De tuinposter wordt dan bevestigd aan een bamboe frame met een diameter tot wel 10 cm.

Aluminium frames:

Wilt u gaan voor een strakke uitstraling. Dan is een aluminium frame geschikt. Een voordeel hiervan is dat u de tuinposter gemakkelijk kunt vervangen wanneer u weer toe bent aan een nieuwe. Houten frames Voor een warme uitstraling kunt u bijvoorbeeld eens kijken naar een houten frame voor de tuinposter.

Zelfklevend tuindoek:

Wilt u liever geen frame om uw tuinposter? Dan bieden sommige aanbieders nog de optie aan om te kiezen voor een zelfklevend doek. Heeft u een strakke muur, of schutting. Dan kunt u de tuinposter er als een soort sticker opplakken.

Waarom kiezen voor Schilderijenxl?

Bent u op zoek naar een manier om uw saaie tuin om te toveren tot een gezellige en sfeervolle plek? Overweeg dan om een mooie tuinposter te kopen! Met een tuinposter voegt u eenvoudig kleur, sfeer en persoonlijkheid toe aan jouw buitenruimte. Bij ons kunt u terecht voor een ruim assortiment aan tuinposters in diverse afmetingen en designs. Of u nu op zoek bent naar een bloemrijke afbeelding, een landschap of een dierenprint, bij ons vindt u het allemaal. Al onze tuinposters zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Zo bent u verzekerd van een duurzame en kleurvaste decoratie voor in jouw tuin.

Hoe werkt het bestellen van een tuinposter?

Het bestellen van een tuinposter is bij ons eenvoudig en snel. Kies allereerst de gewenste afbeelding en afmeting uit ons assortiment. Vervolgens kunt u de tuinposter direct online bestellen en afrekenen. Wij zorgen ervoor dat de tuinposter binnen enkele werkdagen bij uw thuis wordt bezorgd, zodat u snel van uw nieuwe aanwinst kunt genieten. Waarom een tuinposter kopen bij ons?
  • Ruim assortiment aan designs en afmetingen
  • Hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden
  • Snelle levering binnen enkele werkdagen
Bestel vandaag nog jouw favoriete tuinposter en geef jouw tuin de uitstraling die het verdient! Op Schilderijen XL vindt u een ruim assortiment tuinposters en andere soorten kunst voor in de tuin. Zo ,maakt u uw tuin uniek en geeft u het net dat extra beetje sfeer. Neemt u eens rustig en bestel uw tuindoek op maat bij Tuindoek.nl.