• Elke dag recente schilderijen
  • Ruim assortiment kunst voor aan de muur
  • Met zorg geselecteerde aanbieders

Kiekeboe

105 x 65 cm canvas met "Kiekeboe" koeien opdruk

€ 118
Bestel nu

Dutch country

75 x 55 cm canvas met koeien opdruk

€ 100
Bestel nu

Boe!!

100 x 75 cm koeien schilderij

€ 135
Bestel nu

Curiosity

60 x 45 cm canvas met nieuwsgierige koeien

€ 67
Bestel nu

Helemaal niet nieuwsgierig hoor...

70 x 50 cm zwart wit koeien schilderij

€ 92
Bestel nu

Koeien schilderijen

Van wei naar schilderij

Als we een buitenlander vragen om ons Nederlanders eens te beschrijven, wordt er al gauw gedacht aan een frisse boer die voor dag en dauw op zijn klompen het bollenveld aan het harken is, terwijl vrouwlief vanuit het molenhuisje toekijkt als zij de tulpen voor het raam wat vers water geeft. Dit zijn allemaal vooroordelen, maar boeren, klompen en molens, en ook tulpen en kaas vormen toch het algemene beeld dat men heeft van Nederlanders. Om dit beeld te vervolmaken, is er nog een belangrijk aspect dat wij aan dit lijstje kunnen toevoegen: onze koeien, de meest geliefde dieren van Holland. Waarom zijn koeien schilderijen nu een leuke aanwinst?

Echt Hollands

Met een koeien schilderij haalt u het echte Hollandse gevoel in huis. U mag namelijk best trots zijn op uw thuisland en dat mag ook getoond worden! Samen met de tulpen, de kaas, de klompen en de molens vormen koeien dat heerlijke gevoel van Hollands thuis. En met dit gevoel blijven de koeien u verblijden iedere keer als u thuiskomt, bijvoorbeeld na een lange en drukke dag op het werk. Koeien schilderijen zorgen ervoor dat u ontspant zodra u één voet over de drempel heeft gezet.

Kalmte en rust

Een koe leeft van dag tot dag. Zij ziet wel wat de volgende dag haar zal brengen en zij geniet van iedere bries die ze op haar huid voelt. Koeien schilderijen stralen deze kalmte en rust uit en vullen uw huis met positieve energie. Zo kunt u thuis even lekker voor het schilderij ontspannen en de rust in u opsnuiven. Een koeien schilderij is ook leuk voor de kinderen. Koeien staan namelijk bekend om hun vriendelijkheid. Een koe is zeer zeker een kindvriendelijk dier. Ook zullen kinderen wel eens met deze dieren in aanraking komen, wat het voor hen leuk maakt om de koe te herkennen op het schilderij dat thuis te zien is.

Veel variatie

een koe is natuurlijk maar een koe. Het zal altijd dat zelfde gevlekte dier in de wei blijven, waar wij onze melk vandaan halen. Ondanks dat het altijd hetzelfde dier blijft, kan een koe op heel veel verschillende manieren worden afgebeeld. Je hebt realistische koeien met zwart-witte vlekken of een egale bruine kleur (Paulus Potter, een schilder die bekend staat om zijn realistische koeien schilderijen, was hier een groot fan van). Maar je hebt ook gekke onrealistische koeien met een rare vorm vlekken of gekke felle kleuren die u helemaal niet bij een koe zou verwachten. Voor ieder wat wils! Kiest u voor een gewaagde koe in gekke kleuren en vormen of voor een realistische en bekende zwart-wit koe die in ieder interieur wel zijn plekje kan vinden? Haalt u een koe van de wei naar een schilderij in uw huis?