• Elke dag recente schilderijen
  • Ruim assortiment kunst voor aan de muur
  • Met zorg geselecteerde aanbieders

Groningen Winter City

Canvas 160 x 105 cm
Diverse afmetingen verkrijgbaar

€ 323
Bestel nu

2 delig afrikaans schilderij

Tweedelig schilderij in Afrikaanse stijl.
150 x 75 cm

€ 184,95
Bestel nu

Verse rozenblaadjes stilleven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer of (ingelijste) fotoprint, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

€ 80
Bestel nu

Soy Una Muher

Afmeting 70 x 50 cm
Gedrukt op 2cm dik canvas

€ 185
Bestel nu

Fantasia

Afmeting 135 x 75 cm
Gedrukt op 2cm dik canvas

€ 138
Bestel nu

Grote schilderijen

‘Size does matter’

Niet iedereen heeft er zomaar genoeg plaats voor in huis, maar als u dat wel heeft dan zijn grote schilderijen zeker de moeite waard! Zij bedekken een groot deel van uw muur en zullen ervoor zorgen dat de muur die eerst zo leeg was nu een warme uitstraling geeft aan de kamer waarin het schilderij is geplaatst. Grote schilderijen zullen zeker stijl en klasse toevoegen aan uw onderkomen en zij zullen een goede sfeer aan de kamer toevoegen.

Grote schilderijen zijn natuurlijk heel erg imposant vanwege hun formaat. Als u op zoek bent naar een groot schilderij, dan moet u van opvallendheid en vooral niet van bescheidenheid houden. Een groot schilderij zal namelijk van uw vrienden, collega’s die komen eten, van iedereen die uw kamer zal betreden, de aandacht trekken. Door de grote omvang van het schilderij wordt u helemaal in de compositie getrokken. Men kan zich compleet in het werk inleven, omdat men er als het ware helemaal door wordt omringd. U kunt een groot schilderij niet over het hoofd zien. Evenmin zullen alle kleine details u ontgaan. U zult merken dat er steeds weer iets nieuws te ontdekken valt in het kunstwerk. U kunt er uren naar blijven kijken en toch steeds worden verrast.

Wilt u het echte landschap ingezogen worden of wordt u geïnspireerd door het kijken naar grote portretten van beroemdheden? Grote schilderijen zijn er voor iedereen. Ze bestaan in alle vormen en stijlen, in verschillende kleuren en maten. Van iedere verschillende stroming in de kunst zijn er wel kunstwerken op groter formaat te vinden. Het ligt er maar net aan waar u naar op zoek bent.

Schilderijen XL is de website die u zal helpen bij het maken van de juiste keuze bij het kopen van een groot schilderij. Wij begeleiden u door het enorme aanbod dat er aan grote schilderijen te koop staat op internet, zodat u op uw eigen tempo het schilderij kan zoeken dat aan al uw eisen voldoet. Overhaast kunst kopen is namelijk een grote fout die veel mensen begaan. Neem uw tijd, denk nog eens over een werk na en bekijk het van dichterbij door de afbeelding in te zoomen op uw beeldscherm. Bent u toch niet helemaal van een bepaald schilderij overtuigd, dan klikt u gemakkelijk door naar het volgende schilderij. Zo zal Schilderijen XL u het perfecte grote schilderij bezorgen.