• Elke dag recente schilderijen
  • Ruim assortiment kunst voor aan de muur
  • Met zorg geselecteerde aanbieders

Je eigen foto op canvas

60 x 40 cm
Verschillende afmetingen verkrijgbaar

€ 29.95
Bestel nu

Foo op canvas drukken?

70 x 90 cm
20mm dik frame

€ 78
Bestel nu

Foto op canvas

80 x 60 cm

€ 49.95
Bestel nu

Bedruk je foto op canvas

20 x 20 cm
Verschillende maten en materialen

€ 15.99
Bestel nu

Foto op canvas mozaïek

70x50 cm
Mozaïek foto op canvas, kies uw eigen foto!

€ 44
Bestel nu

Foto op canvas

U bent op Schilderijen XL niet alleen aan het juiste adres voor schilderijen. Maar u vindt hier ook diverse aanbieders voor een Foto op canvas. Met een foto op canvas kunt u met een door u zelf gekozen/ genomen foto uw inrichting een personal touch geven. Een foto op canvas laten drukken kan dan ook in veel verschillende afmetingen. Of u nou een grote foto op canvas wil voor bijvoorbeeld de woonkamer, of juist een kleine afmeting voor in een kleine ruimte, het kan tegenwoordig allemaal! Op Schilderijen XL vergelijkt u gemakkelijk de verschillende aanbieders die die mogelijk maken en kunt u zo komen tot te perfecte keuze.

Maak memories tastbaar

Met een foto op canvas maakt u uw herinneringen tastbaar. Foto’s kunnen prachtige herinneringen weerspiegelen. Die ene vakantie, die prachtige bruiloft, familie… noem maar op. Er zijn zat redenen om een foto te laten drukken op canvas. Zeker door de techniek van tegenwoordig zijn deze foto’s haarscherp op canvas. Op Schilderijen XL vindt u foto op canvas van onder andere de volgende aanbieders:

Lange levertijden op foto op canvas? Niks daarvan! Door de nieuwste technologieën haalt u tegenwoordig al binnen enkele werkdagen een foto op canvas in huis. Ook de kwaliteit is tegenwoordig uitstekend.

Foto op canvas bij Schilderijen XL

Neemt u eens rustig een kijkje op Schilderijen XL en laat u verrassen door de vele mogelijkheden van foto op canvas. Vindt de afmeting die u wenst tegen de scherpste prijs. En voor u het weet hangt uw eigen foto aan de muur in prachtige kwaliteit. Daarnaast is een foto op canvas ook erg leuk om cadeau te doen! Dus bent u op zoek naar een persoonlijk en leuk cadeau? Dan is een foto op canvas erg leuk.