• Elke dag recente schilderijen
  • Ruim assortiment kunst voor aan de muur
  • Met zorg geselecteerde aanbieders

Schilderij vogeltjes

Schilderij met vogeltjes in vrolijke en felle kleuren 40 x 120 cm

€ 149 € 99
Direct bestellen

Aapjes Kijken

75 x 50 cm
Prachtig canvas met leuke apen opdruk.

€ 81
Bestel nu

Guépard

70 x 50 cm
Kunstdruk met panter

€ 33
Bestel nu

Canvas Hebbus!

75 x 50 cm
Prachtig canvas doek, in diverse afmetingen verkrijgbaar.

€ 165
Bestel nu

Schilderij olifant

Schilderij olifant met prachtige zomerse kleuren 100 x 100 cm

€ 249 € 199
Direct bestellen

Vossen in teder moment

120 x 80 cm
Prachtig dieren schilderij met vossen.

€ 164
Bestel nu

Lion looking right at you

75 x 50 cm
Canvas met leeuw.

€ 90
Bestel nu

Dierenschilderijen

Dieren en hun symbolische betekenissen

Bent u de vele verschillende dierenschilderijen aan het bekijken, maar kunt u door de bomen het bos niet meer zien? Of kunt u niet kiezen wel dier u nu precies op uw schilderij wil hebben? Er zijn ook ontzettend veel verschillende dieren op de wereld, dus dit is helemaal niet vreemd. U kunt een schilderij kiezen met een dier erop dat lijkt op uw geliefde huisdier of u kiest een een schilderij met uw favoriete exotische dieren erop. Wat u ook kunt doen, is kijken naar wat u wilt dat het schilderij overbrengt in de kamer waar deze hangt. Dieren hebben in het menselijke leven vaak een symbolische betekenis meegekregen. Ze geven verschillende menselijke condities en eigenschappen aan. Wilt u een schilderij dat rust uitstraalt of een schilderij dat u juist kracht geeft? Hieronder vindt u enkele populaire dieren met hun symbolische betekenissen, die een echte toevoeging zijn in uw huis.

Dierenschilderijen: Boerderijdieren

Hond
De hond is vriendschappelijk, loyaal en een trouwe beschermer van alle huisgenoten.

Kat
Zelfverzekerdheid, trots en onafhankelijkheid zijn begrippen waar de kat voor staat. Katten zijn erg trotse dieren en houden van comfort en staan gelijk aan een zekere mate van luxe.

Kikker
Een kikkervisje zal transformeren tot een grote volwassen kikker. De kikker staat voor verandering en evolutie. Zij is van de kleine impulsen die leiden tot grootse en betekenisvolle dingen. Ook is zij een voorteken van regen en brenger van de lente.

Koe
Koeien zijn de voorbeelden van zorgende moeders op aarde. Zij zullen zorg brengen aan alle inwoners van uw huis. Tevens is zij het symbool voor de aarde en haar vruchtbaarheid.

Lam
Lammetjes, de dieren die alle onschuld van de wereld uitstralen. Hun witte vachtjes tonen ons de puurheid in de wereld.

Paard
Een galopperend paard met haar manen in de wind: in dit beeld zien we duidelijk vrijheid en stabiliteit. Hun kracht ligt zowel in het lichaam als in de spirituele geest.

Dierenschilderijen: Vogels

Adelaar
Een adelaar is een krachtige vogel. Zij staat voor potentie, verlichting en grensverlegging. Als zij haar brede vleugels uitslaat, kan zij de hele wereld ontdekken. Geen enkel detail ontgaat haar met haar scherpe ogen.

Duif
De duif is het bekende en algemeen geaccepteerde symbool van vrede, vruchtbaarheid en liefde. Men laat op bruiloften vaak witte duiven los om hun liefde te verzegelen.

Pauw
De prachtig gekleurde veren van de pauw symboliseren schoonheid. Een pauw is trots en zelfverzekerd als hij zijn prachtige staart openslaat en probeert de vrouwtjes te imponeren. Het geeft een trots over het uiterlijke vertoon aan.

Uil
Een uil wordt bijna altijd gebruikt om wijsheid en kennis uit te beelden. Zij is voorzichtig en denkt eerst na voordat ze doet. Ze heeft het vermogen om alles eens goed te overdenken en geen overhaaste beslissing te maken.

Zwaan
Een zwaan straalt elegantie en vrouwelijke gratie uit. De lange nek maakt de vogels erg sierlijk en gracieus. De moederlijkheid van een zwaan met haar kuikens is ook een bekend symbool.

Wilde dieren

Antilope/Hert
Een antilope staat bekend om haar snelheid. Op haar fragiel uitziende poten ontsnapt zij zo aan een hongerige leeuw. Snelheid, gratie en onschuld passen bij perfect bij dit dier.

Leeuw/ luipaard
De grote katachtigen zijn krachtig en echte leiders. Ze symboliseren de familiegeest, waakzaamheid en wilskracht.

Olifant
Olifanten symboliseren de lompe krachtigheid. Het is een dier dat zijn eigen kracht vaak niet doorheeft. Olifanten in een groep werken heel goed samen om te kunnen overleven in de wildernis. Ook gelooft de mens dat een olifant een geweldig geheugen heeft. Een olifant op een dierenschilderij zal zorgen voor een positieve invloed op uw eigen geheugen.

Beer
Beren zijn erg sterk en associëren wij met betrouwbaarheid en bescherming. Met een beren schilderij zult u altijd beschermd zijn in uw huis.

Slang
De slang komt bij ons als symbool vaak voor bij apotheken. Zij is dan ook het symbool van gezondheid, genezing en geloof. Ook laat zij ons nadenken over de mysterie van kracht. Zo’n fragiel uitziend dier dat niet erg grot is, bezit een kracht waar wij bang van worden. Ook staat de slang voor souplesse met haar sierlijk dunne en kronkelende lichaam.