• Elke dag recente schilderijen
  • Ruim assortiment kunst voor aan de muur
  • Met zorg geselecteerde aanbieders

Abstract handgeschilderd schilderij

Prachtig olieverfschilderij. Uniek handgeschilderd.
90 x 60 cm

€ 112.95
Bestel nu

Brooklyn Bridge at Night

Brooklyn Bridge kunstdruk
80 x 60 cm.

€ 24
Bestel nu

You Talkin' to me?

Verkrijgbaar op diverse materialen. Bijvoorbeeld Cavans 100 x 70 cm

€ 131
Bestel nu

Abstracte kunt - handgeschilderd

Uniek olieverfschilderij met de hand geschilderd.
100 x 50 cm

€ 119.95
Bestel nu

De Wereld volgens Dali

Prachtige canvas in de stijl surrealisme.
Canvas 75 x 50 cm.
Meerdere afmetingen verkrijgbaar.

€ 87
Bestel nu

Betaalbare kunst

Waarom te kiezen voor betaalbare kunst

Kunst is een lange tijd alleen toegankelijk geweest voor de rijkere elite van de bevolking, maar tegenwoordig is er betaalbare kunst in allerlei soorten en maten voor iedereen. Niet iedereen heeft namelijk zomaar een fortuin over om kunst te kopen. Oriënteer daarom goed en bekijk schilderijen overal, dan zult u veel bijzondere en betaalbare schilderijen tegen het lijf lopen.

Het is een persoonlijke keuze of u een schilderij mooi vindt of niet. Natuurlijk zijn er verschillende factoren die u van buitenaf beïnvloeden. Zo zijn mensen bijvoorbeeld snel vatbaar voor een bekende naam. Als men een schilderij ziet gemaakt door een bekende kunstenaar, dan blijft de aandacht hier vaak sneller hangen. Maar deze bekende naam zorgt er niet voor of u het schilderij ook echt mooi vindt of niet. U moet bij het zoeken naar een schilderij zorgen dat u niet door deze namen wordt beïnvloed, maar echt naar de schilderwerken kijkt en daarmee bepaalt of u het kunstwerk de moeite waard vindt of niet. Bekende kunstwerken zijn erg aantrekkelijk, maar het nadeel is dat u er vaak een flinke som geld voor neer legt. En daarbij gaat het net zoals bij het kopen van merkkleding: u betaalt een deel van het bedrag puur voor de naam. Duur betekent dus niet dat een kunstwerk per se mooier moet zijn. Daar komt u persoonlijke mening aan te pas. Kunstenaars die goedkope schilderijen produceren, moeten vaak hun naam nog opbouwen. Hun naam is nog niet bekend en zij moeten het echt van hun schildertechnieken en composities hebben. Dat maakt goedkope kunst toch vaak een knap staaltje vakwerk. Mensen denken alleen snel dat als iets goedkoop is dat het ook minder de moeite waard is om op te hangen en daar hebben deze mensen het toch mis.

Als men op zoek gaat naar (betaalbare) kunst, maakt men snel een uitstapje naar een gallerie of andere plaatsen om een perfect schilderij uit te zoeken. Maar een handige plek waar schilderijen vaak betaalbaar worden aangeboden, is in een webshop op internet. U bent hier van alle gemakken voorzien en u kunt in één keer een grote hoeveelheid verschillende kunstwerken bekijken. Webshops kunnen schilderijen vaak goedkoper aanbieden, omdat er verder geen kosten van buitenaf bijkomen, zoals het afhuren van een gallerie.
Bent u op zoek naar betaalbare kunst? Bekijk betaalbare kunst op internet en laat uw mening niet beïnvloeden. Kijk naar de puurheid van het schilderij en laat u vooral niet verleiden door een naam. Bedenk altijd in uw achterhoofd: Wat vind ik nu echt van het schilderij? Veel succes op uw betaalbare kunst-jacht!