• Elke dag recente schilderijen
  • Ruim assortiment kunst voor aan de muur
  • Met zorg geselecteerde aanbieders

Exclusief schilderij - Think about

100 x 100 cm
Exclusief - Polygrafiek Limited edition

€ 719.95
Bestel nu

Pop art 3 luik

120 x 80 cm
Olieverf / Acrylverf popart schilderij

€ 140
Bestel nu

Abstract schilderij

90 x 60 cm
Prachtige handgeschilderd olieverf schilderij

€ 112.95
Bestel nu

Schilderij bomen - 1delig

100 x 50 cm
1 delig handgeschilderd schilderij

€ 119.95
Bestel nu

Kunst reproductie bajmers End II

50 x 70 cm
Kunst reproductie gedrukt op kwalitatief, speciaal poster papier

€ 28.95
Bestel nu

Faces of Venice

3-delig ( 3 x 30 x 40 cm)
Mooi figuratief drieluik.

€ 339
Bestel nu

Shooting Color

130 x 70 cm
Kan uw interieur wel wat kleur gebruiken dan is dit drieluik een super keuze.

€ 319
Bestel nu

Summer in the city

120 x 80 cm
Abstracte skyline in prachtige kleuren.

€ 369
Bestel nu

Exploding Colors

80 x 100 cm
Laatste exemplaar! Een kleurrijk abstract werk van Sacha met vooral blauw en roze.

€ 339 € 159
Bestel nu

Bailey the dog

80 x 80 cm
Een van de leuke hondenschilderijen uit de dieren serie van Aleksandra.

€ 249
Bestel nu

Schilderij kopen

Wilt u graag een schilderij kopen? Dan vindt u al snel een enorm aanbod online. Van voor mooi schilderij hoeft u tegenwoordig de deur niet meer uit. Een mooi voorbeeld van een webshop waar u een schilderij kopen kunt, is schilderijen.nl! Een schilderij kopen is niet alleen leuk, maar kan ook erg lastig zijn. Zeker wanneer u samen met uw partner een schilderij gaat uitkiezen. Want over smaak valt niet te twisten! Het is vaak nog lastig kiezen, kunst is en blijft erg persoonlijk en kan natuurlijk op meerder manieren worden interpreteert. Niet alleen vindt u tijdens een schilderij kopen veel soorten kunstenaars, deze kunstenaars hebben vaak een eigen stijl die binnen een bepaalde stroming valt. Op Schilderijen.nl komen al deze soorten bijeen. U vindt hier een ruim assortiment Schilderijen van top kwaliteit. Niet alleen bent u hier aan het juiste adres voor een ruim assortiment, maar ook voor betaalbare schilderijen. Dit maakt een schilderij kopen natuurlijk extra leuk. Voor een schilderij telt u al snel heel wat euro’s. Schilderijen.nl heeft een mix van schillderijen waardoor er voor iedere kunst liefhebber een geschikt schilderij tussen zit in zijn of haar prijsklasse!

Aanbod van Schilderijen.nl

Zoals al eerder vermeld is een schilderij kopen niet altijd even gemakkelijk. En het ruime assortiment maakt het er niet altijd makkelijker op. Echter kunt u op de site van Schilderijen.nl gemakkelijk categorieën kiezen wat een schilderij kopen wat gemakkelijker maakt. Voordat u een schilderij kopen gaat, is het dan ook aan te raden uzelf van te voren af te vragen naar wat u precies op zoek bent. Op Schilderijen.nl vindt u bijvoorbeeld:

Schilderij kopen: waar let ik op?

Er zijn verschillende zaken waar u op dient te letten bij een schilderij kopen. Ten eerste is er het onderscheid tussen een handgeschilderd schilderij en en schilderijen niet niet handgeschilderd zijn maar een replicatie is. Daarnaast is de kwaliteit van het doek van groot belang. Veelal wordt er gebruik gemaakt van een canvasdoek. Een schilderij kopen bij Schilderijen.nl raden wij als kunstliefhebbers dan ook zeker aan. Wij kunnen u een goede kwaliteit garanderen en een enrom aanbod. Neemt u dus eens rustig een kijken op Schilderijen.nl, een schilderij kopen was nog nooit zo leuk!

Schilderijen outlet      Kunstvoorjou.nl