• Elke dag recente schilderijen
  • Ruim assortiment kunst voor aan de muur
  • Met zorg geselecteerde aanbieders

Foto op plexiglas - glans

40 x 60 cm
Blaas nieuw leven in uw foto's!

€ 99
Bestel nu

Foto op plexiglas

80 x 60 cm
Bedruk uw foto op plexiglas.

€ 109.95
Bestel nu

Foto op plexiglas

40 x 30 cm
Of kies uit een van de vele andere afmetingen

€ 49.95
Bestel nu

Foto op plexiglas - anti-reflec

40 x 60 cm
Blaas nieuw leven in uw foto's!

€ 99
Bestel nu

Foto op acrylglas

20 x 30 cm
Bedruk uw foto op acrylglas

€ 33.99
Bestel nu

Foto op plexiglas

Een foto op plexiglas is helemaal hot and happening. Het is eigentijds en vooral stijlvol! Daarnaast is het leuke van foto op plexiglas dat u er alle kanten mee op kunt. Want u bepaald natuurlijk welke foto op plexiglas u wilt. Dat ene mooie plaatje dat u heeft gevonden, dat leuke vakantiekiekje of toch die prachtige gezinsfoto? Het kan allemaal met een foto op plexiglas. Naast het feit dat u uw foto’s haarscherp kunt drukken op plexiglas heeft het tevens een strakke uitstraling. Houdt u van een strak interieur maar wilt u toch graag iets persoonlijks aan de muur? Dan is een foto op plexiglas ideaal! Bij GalleryColor.nl kunt u in een paar eenvoudige stappen moeiteloos uw foto op plexiglas bestellen. U heeft bij het bestellen van uw foto op plexiglas de keuze uit 2 soorten plexiglas. Deze zullen wij u nader toelichten.

Foto op plexiglas – Glans

Een foto op plexiglas bestaat uit 3 lagen.Te eerste de laag waar de foto op wordt geplaatst, de zogenoemde dipond plaat. Op deze dipond plaat wordt met zorg u foto verlijmd tussen de plaat en een plexiglas. Bij de foto op plexiglas – glans wordt zoals de naam als zegt, de glans behouden. Uw foto’s komen weer helemaal tot leven, en aan de kwaliteit van de foto gaat niks verloren!

Foto op plexiglas – Anti Reflex

Wilt u graag een foto op Plexiglas maar wilt u liever geen glans effect? Dan kunt u kiezen voor Foto op plexiglas – anti reflex. Bij deze variant wordt er gebruik gemaakt van anti-reflex plexiglas. Dit zorgt ervoor dat alle spiegeling wordt weggenomen uit de foto.

Gallery Color gaat voor duurzaam

Gallery Color biedt u enkel foto’s van de beste kwaliteit. Tevens zijn de producten duurzaam. Bestelt u een foto op plexiglas? Dan kan Gallery Color u garanderen dat u er jarenlang plezier van heeft! De kwaliteit blijft uitstekend, u haalt zo altijd het maximale uit uw foto’s. Naast de foto op plexiglas wordt er standaard een handig ophangsysteem geleverd. Zodra u uw foto op plexiglas heeft ontvangen, kunt u hem dus gelijk een mooi plekje aan de muur geven! Naast foto op aluminium bent u bij Gallery Color ook aan het juiste adres voor Foto op aluminium en Foto op hout.