• Elke dag recente schilderijen
  • Ruim assortiment kunst voor aan de muur
  • Met zorg geselecteerde aanbieders

Foto op aluminium

Uw eigen foto op aluminium!

€ 19
Bestel nu

Foto op aluminium

Uw eigen foto op aluminium!

€ 14.95
Bestel nu

Foto op aluminium

Uw eigen foto op aluminium!

€ 14.95
Bestel nu

Foto op aluminium

Uw eigen foto op aluminium!

€ 20.99
Bestel nu

Foto op aluminium

Uw eigen foto op aluminium!

€ 19
Bestel nu

Foto op aluminium?

Wilt u graag een foto ergen op bedrukken? Maar wilt u weer eens wat andere dan een foto op canvas? Dan is hier de nieuwste woontrend: Foto op aluminium. Een foto op alumium zorgt voor een haarscherpe kwaliteit van uw foto. Heeft u een speciale herinnering aan een foto, of bent u opzoek naar een origineel cadeau? Dan is foto op aluminium erg leuk. Doordat aluminium glad is, zorgt ervoor dat uw foto weer helemaal tot leven komt met een foto op aluminium. En de kwaliteit is ook erg stevig. Uw foto op aluminium kan zeker tegen een stootje. Uiteraard dient u er wel goed mee om te gaan. Foto op aluminium wordt gedrukt op een witte toplaag. Foto’s worden ook bij producten als canvas veelal op een witte achtergrond gedrukt. Dit omdat witte inkt snel uitdroogt. Het wit wordt dan dus uit de achtergrond gehaald waardoor de kwaliteit optimaal blijft.

Foto op aluminium online bestellen.

Bij Gallery Color kunt u gemakkelijk in een aantal stappen een foto op aluminium laten bedrukken. U heeft hierbij de keuze veel verschillende afmetingen. Hoe klein, of hoe groot u de foto op aluminium ook wilt. Op Gallerycolor.nl vindt u altijd de juiste afmeting. Met het handige fotoprogramma van Gallerycolor.nl is het erg gemakkelijk uw foto up te loaden en aan de slag te gaan met uw foto op aluminium. Tevens ziet u dan gelijk of de kwaliteit van uw foto goed genoeg is voor de door u gewenste afmeting foto op aluminium.

Foto op aluminium: soorten

Niet alleen heeft u de keuze uit verschillende afmetingen foto op aluminium, maar ook uit verschillende soorten aluminium. Ieder soort heeft weer zijn eigen uitstraling! De soorten foto op aluminium die u kunt bestellen zijn:

Neemt u dus rustig eens een kijkje op Gallerycolor.nl. Wij van Schilderijen XL raden deze aanbieder zeker aan. U kunt een uitstekende kwaliteit en service verwachten. Blaas nieuw leven in uw foto’s!